Roleta

Shkarko katalogun për roleta

REHAU Comfort Design Plus

Sistemi i roletave me vlerë të shtuar

Sistemi i roletave Comfort-Design Plus është një multi-talent i vërtetë

Sistemi REHAU Comfort-Design Plus është shumë i përshtatshëm, nëse planifikoni një ndërtim të ri apo rinovoni ndërtimin tuaj të vjetër. Ju do përfitoni nga avantazhet e shumta, të cilat e bëjnë këtë sistem një investim të arsyeshëm dhe të  qëndrueshëm. 

Te Comfort-Design Plus kutia e roletave dhe dritarja formojnë një njësi harmonike, e cila njëkohësisht ia rrit vlerën pamjes së shtëpisë suaj, 

Përparësitë tuaja në një vështrim:

   •   Kompatibile me sistemet e zakonshme në treg nga druri, plastika dhe alumini

   •   Të dizajnuara për thellësi të kornizës prej 58 – 90 mm

   •   Termoizolimi: U < 0,85 W/m²K  

   •   Mbrojtja nga zhurma: deri në shkallën rezistuese 4

   •   Madhësitë në dispozicion të  kutive 155, 195 dhe 245 mm 

   •   Lartësi të elementeve deri 1,5 m te madhësitë e kutive prej 155 mm

   •   Lartësi të elementeve deri 2,7 m te madhësitë e kutive prej 195 dhe 245 mm

   •   Madhësia e kutisë 245 në mënyrë opsionale me kapak revizues nga poshtë

   •   Përdorim i lehtë përmes sistemeve të ndryshme dirigjuese (dirigjim me rrip, manivelë ose në mënyrë elektrike)

   •   Opsionale vendosja e grilës për mbrojtje ndaj insekteve 

   •   Kualitet i lartë i materialit dhe i konstruksionit, i kontrolluar në teste të shumta të ngarkesës

 

1.    Roleta te brendshme – me ngjyra te ndryshme

a.    Roleta me litar

b.    Roleta me shkop

c.    Roleta elektrike

d.    etj

 

 

2.    Roleta te jashtme - – me ngjyra te ndryshme

a.    Roleta me litar

b. Roleta me shkop

c. Roleta elektrike

d. Etj.