Smart Guard

Mbrojtja parandaluese ndaj vjedhjeve

Rau-Fipro X

Dritare me përcaktim të ri

Dizajn

Krijimi dhe funksionaliteti i dritareve dhe dyerve tona

Dimensioni i ri i dritareve. Për jetën e sotme.

Teknologjia moderne është një pjesë thelbësore e jetës sonë të përditshme. Pse të mos e bëni edhe për dritaret? Me Intercomm, jeni të hapur ndaj çdo mundësie – pavarësisht nëse kërkoni dizajnë të pazakonta, produkte të qëndrueshme ose zgjidhje inteligjente.

Smart Guard

Me Smart Guard nga Intercomm, ju mund të mbështeteni në zgjidhje unike për të parandaluar vjedhjet.

Instaluar pa ndërhyrje dhe lehtësisht në kornizën e sistemeve GENEO ose SYNEGO, moduli Smart Guard garanton në mënyrë aktive siguri parandaluese dhe një ndjenjë sigurie për klientët tuaj.

Katalogu yne

Dimensioni i ri i dritareve.
Për jetën e sotme.