Smart Guard

Mbrojtje parandaluese kundër vjedhjes

Rau-Fipro X

Dritare me përcaktim të ri

Design

Krijimi dhe funksionaliteti i dritareve dhe dyerve tona

Dimensioni i ri i dritareve. Për jetën e sotme.

Teknologjia moderne është një pjesë thelbësore e jetës sonë të përditshme. Pse të mos e bëni edhe për Windows? Me Intercomm, të gjitha opsionet janë të hapura për ju – pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për dizajne të pazakonta, produkte të qëndrueshme ose zgjidhje inteligjente.

Smart Guard

Me Smart Guard nga Intercomm mund të mbështeteni në zgjidhje unike për parandalimin e vjedhjeve.

Pa ndërhyrje dhe i instaluar lehtësisht brenda kuadrit të sistemeve GENEO ose SYNEGO, moduli Smart Guard siguron në mënyrë aktive sigurinë parandaluese dhe një ndjenjë sigurie për klientët tuaj.

Dimensioni i ri i dritareve.
Për jetën e sotme.